Coaching 1-1


LATER EDIT:

Wow, sunt efectiv inundat de e-mail-uri asa ca voi face o mica schimbare. In general lucrez cu 2-3 persoane maximum pe saptamana, timpul fiind foarte limitat pentru 1-1. Totusi, fiind sute de persoane la coada, am decis sa mai adaug 2-3 persoane, dar cu plata, mai exact 500 RON / sedinta. Cu alte cuvinte, daca iti permiti si vrei sa sari coada, atunci, trimite-mi un e-mail mentionand acest lucru. Ideal titlul e-mail-ului ar trebui sa includa textul [500] pentru a filtra mult mai usor e-mail-urile si a oferi prioritate.


Iti cauti un mentor in finante personale ? S-ar putea sa-l fi gasit pe acest blog. Nu-ti fie teama si trimite-mi un e-mail la carutacubani@carutacubani.ro cu titlul ‘COACHING’ in care sa descrii in 2-3 fraze motivul pentru care vrei coaching 1-1 in finante personale si care este nivelul tau actual in acest domeniu.

Prin aceste sedinte vom avea ocazia sa ne cunoastem mai bine si sa dezvoltam impreuna strategia financiara optima pentru situatia ta personala. Durata va fi flexibila, in functie de complexitatea situatiei, dar in principiu ar trebui ca in 4-8 sedinte sa reusim sa definim un plan solid.

Bineinteles, nu se termina totul dupa aceste sedinte. Ma vei putea contacta oricand si dupa. Pe scurt, te vei putea folosi de mine ca mentor atat cat ai nevoie.

Nu voi face reclama la acest serviciu. Cine-mi citeste blog-ul poate profita de el, cine nu, asta este.

Cat costa ? Absolut nimic. Zero, Nada. Nici macar nu trebuie sa dai vreun share sau like. Totul este gratis si o fac cu mare placere. Un singur lucru te voi ruga. Dupa ce termenim sedintele de coaching, sa ma tii la curent din cand in cand cu situatia ta. Ma va bucura enorm sa-ti vad progresul.