Coaching 1-1

Iti cauti un mentor in finante personale ? S-ar putea sa-l fi gasit pe acest blog. Nu-ti fie teama si trimite-mi un e-mail la carutacubani@carutacubani.ro cu titlul ‘COACHING’ in care sa descrii in 2-3 fraze motivul pentru care vrei coaching 1-1 in finante personale si care este nivelul tau actual in acest domeniu.

Prin aceste sedinte vom avea ocazia sa ne cunoastem mai bine si sa dezvoltam impreuna strategia financiara optima pentru situatia ta personala. Durata va fi flexibila, in functie de complexitatea situatiei, dar in principiu ar trebui ca in 4-8 sedinte sa reusim sa definim un plan solid.

Bineinteles, nu se termina totul dupa aceste sedinte. Ma vei putea contacta oricand si dupa. Pe scurt, te vei putea folosi de mine ca mentor atat cat ai nevoie.

Nu voi face reclama la acest serviciu. Cine-mi citeste blog-ul poate profita de el, cine nu, asta este.

Cat costa ? Absolut nimic. Zero, Nada. Nici macar nu trebuie sa dai vreun share sau like. Totul este gratis si o fac cu mare placere. Un singur lucru te voi ruga. Dupa ce termenim sedintele de coaching, sa ma tii la curent din cand in cand cu situatia ta. Ma va bucura enorm sa-ti vad progresul.

Momentan din pacate nu mai pot primi persoane noi la coaching 1-1 caci am ales deja prima serie. Imediat cum  se vor elibera locuri insa voi anunta pe aceasta pagina.