fbpx

Cresterea venitului activ si independenta financiara

Howdy aventurierule, nu ne-am mai vazut de ceva vreme. Perioada aglomerata rau, si nici macar nu ma refer la sarbatori. Abia astept vacanta caci mai am un pic si dau in burnout. Eh, inca 2 zile, piece of cake.

Vreau sa-ti zic un secret. De cand am aparut online cu acest blog, de aproape 3 luni, am avut undeva ascunsa o dorinta: sa fac un guest blogpost pana la sfarsitul anului. Nu am contactat insa alti bloggeri pentru a cere acest lucru, caci am vrut sa vina din cealalta directie. Nu-mi place sa merg cu cersitul, not me.

Din pacate insa acest lucru nu s-a concretizat. Asta e, un obiectiv neatins, mergem inainte.

Ce s-a concretizat insa, a fost ceva ce nici macar nu mi-am propus. Am fost contactat pentru un podcast.

Astfel, daca aveti chef sa va zgariati urechile cu vocea mea complet lipsita de orice talent va invit sa ascultati podcast-ul din link-ul de mai jos. Vorbesc despre cum sa-ti explodezi venitul in mod constant si despre importanta atingerii independentei financiare.

PodCast BaniiVorbesc cu Bogdan Dinu despre Cum iti poti creste constant Venitul Activ

P.S. Ascultandu-mi vocea in podcast, acum inteleg de ce invatatoarea din 1-4 imi dadea mereu 8 sau 9 la muzica. Practic ne punea pe toti sa cantam imnul Romaniei in timp ce ea trecea pe langa fiecare aplecandu-si urechea sa ne asculte individual. La final dadea diverse note in functie de voce: cine are voce 10, cine nu 8-9.

Bineinteles ca-i vrajeala ce facea si nu dadea note in functie de cine are voce sau nu, ca ar fi fost prea stupid. Cineva insa trebuia sa fie premiant in functie de parinti, simpatii si cotizatii, iar acea nota de la muzica facea diferenta. Romania noastra mult iubita. Sa traiesti doamna invatatoare, m-ai invatat o lectie de viata importanta.

 

 

 

 

 

9 thoughts on “Cresterea venitului activ si independenta financiara”

    1. Ar fi complicat sa cant rap nu ? 🙂 Sincer si eu am fost surprins un pic. Imi este usor modificata vocea prin microfon.

  1. Multumesc pentru interviul tau si metodele prin care ai crescut in cariera. Prin acest podcast am aflat de carutacubani.ro si obectivul blogului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.